Strikketerapi med Kristin og Ingvild

I desember 2016 postet Kristin (@einkopptetakk på Instagram) en youtube-video som het "episode 1: hei!". Jeg var bare sjukt "hei!" tilbake med en eneste gang, og har aldri sagt "hadet"! Vloggen hennes heter Strikketerapi, og består av en rekke episoder der hun snakker om garn, strikking, oppskrifter, strikkefestivaler, strikkeblader, farging av garn, ulike garntyper, diverse fra Instagram-strikke-verdenen og alt mulig av strikkeutstyr. Altså, det er så midt i blinken, det! 


@einkopptetakk <3

Det fine med Strikketerapi er at Kristin strikker så mye kule oppskrifter, og i de fineste fargene <3 Derfor er det ekstra gøy å se på, både for inspirasjon til oppskrifter, garn og fargevalg. Jeg pleier alltid å strikke mens jeg ser på Strikketerapi, det er alltid månedens høydepunkt.


Anbefaler deg å sjekke ut profilen hennes på Instagram, der er det sååå mye fint! #inspirasjon

I en del episoder vil du også se skjønne Ingvild, som du finner som @ingvildmusikk på instagram. Hun syr i tillegg til alt hun strikker, verdt å sjekke ut!

For å se Strikketerapi er det bare å gå på youtube og søke opp, så finner du det med en gang. Veldig deilig å ha på i bakgrunnen mens man strikker - du veit de høstkveldene det regner i bøtter og spann, du vil egentlig ha strikkekveld med gode venninner men så går ikke det, og du bare 😟. Strikketerapi er løsningen! Så får du masse digg strikkeinspirasjon i tillegg til "selskap"! <3

#strikketerapi #einkopptetakk #ingvildmusikk #youtube #strikkevlogg #strikkeblogg #strikketips #garn #strikking #håndarbeid #instagram #makeyourownfashion #sjølvsagtstrikk #strikkedilla #strikkekveld

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits